Restaurant Sistermans

Lunchen of dineren in Roosendaal

Restaurant Sistermans is een bekende, elegante klassieker in Roosendaal. De verfijnde en creatieve keuken met een ambitie voor een Bib Gourmand, is een vertrouwd adres voor wie van lekker eten houdt. Schuift u aan bij ‘Sis’? Want onder die koosnaam staan we ook bekend in het Roosendaalse.

Lunch – Diner

Voor à la minute bereide gerechten, goede service en elegante wijnen bent u bij restaurant Sistermans aan het juiste, vertrouwde adres.

Ontdek welke culinaire verrassingen en klassiekers wij voor u in petto hebben. Bekijk hieronder onze menukaarten voor lunch en diner. Ontdek welke mogelijkheden en services wij verder bieden zoals private dining & walking diner

Heeft u een vraag, verzoek of wilt u een offerte op maat? Stuur ons een bericht. We zijn u graag van dienst.

Gesloten
Lunch

Toast of Bempie

 Kroketjes van garnalen, kerrie mayonaise | rivierkreeftjes | kappertjes   18

 Gemarineerde zalm, avocado crème | asperge | tomaat | kruidendressing   17

 Assiètte Zélandaise, diverse koude & warme gerechten van vis   25

 Lamsham, paprika | gegrilde asperge | rozijnen | abrikozen | hazelnoot | crème fraiche   19

 Steak tartaar, augurk | sjalot | kappertjes | mosterd | ei dooier | peterselie | brioche   19

 Boerenomelet, diverse groenten | aardappel | ham   16

 B.L.T. truffel ei, truffelmayonaise | parmezaanse kaas | tomaat | bacon   18

 Uitsmijter, beleg naar keuze | kaas | ham | spek   16

 

  

Salades

 Carpaccio, truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | kappertjes   20

 Nicoise, gegrilde tonijn | ei | asperge | aardappel | gepofte tomaat | haricot verts   20

 Bloemkool, couscous & zoet zure van bloemkool | rode ui | gerookte amandel   18

 Geroosterde groenten (V), geitenkaas | noten   18

 

 

 

 

Diner

Voorgerechten

 

Niçoise, gegrilde tonijn | ei | aardappel | gepofte tomaat | haricots verts | kruidendressing   18

 Gebakken Gamba, tartaar van gamba | avocado crème | mango | chorizo-olie   20

 Steak tartaar, augurk | sjalot | kappertjes | mosterd | eidooier | peterselie | brioche   18

 Carpaccio, kappertjes | pijnboompitjes | rucola | olijfolie | Parmezaan   18

 Lamsham, bulgur | rozijnen | abrikozen | hazelnoot | peterselie | crème fraîche   19

 Bloemkool (V), zoetzuur & couscous van bloemkool | gegrilde halloumi | rode ui | gerookte amandel   17

 

Soepen

 Doperwtensoep, courgette parels | bosui   11

 Aspergesoep, asperge | ham | ei | peterselie   11

 

 Bij alle voorgerechten & soepen serveren wij standaard brood.

Zonder voorgerecht, ook los verkrijgbaar à 7.50.

 

Hoofdgerechten

 Scholfilet, broccoli puree | wortel | bimi | bloemkool | venkelsalade | saffraansaus   29

 Roodbaars, spitskoolstamppot | gepofte tomaat | sugarsnaps | antiboise   27

 Kalfs rib-eye, puree met cevenne-ui en knoflook | gebrande prei | BBQ-saus   28

 Lamsfilet en lamsnek, maftoul baladi met munt | doperwten crème | bospeen | lamsjus   31

 Risotto (V), van groene groenten | paddenstoelenkroket | Parmezaan | truffelolie   26

 

‘Heeft u een allergie? Meld het ons!’

 

Nagerechten

Desserts

Tartelette, Granny Smith | lemon curd | lavendel | rabarber | basilicum ijs 12

Romanoff, aardbeien | slagroom | meringue | pistache   12

Gourmandises, selectie van verfijnde zoete lekkernijen door onze chef pâtissier   16

in het Sistermans-keuze menu supplement   4.00

 

Kaas

per kaasje / per cheese   3.50

Le Cabrissac, gemaakt van pure, volle geitenmelk, verrijkt met een vleugje room.

Wensleydale cranberry, jonge koemelk kaas uit Yorkshite met cranberries.

Keiems bloempje, een romig kaas met fijne kruiden en een knoflooksmaak.

Fontina D’Aosta, Noord-Italiaanse bergkaas van volle rauwe koemelk.

Manchego zwarte knoflook, gerijpte harde schapenkaas met zwarte knoflook.

Reypenaer, traditioneel gerijpte Nederlandse kaas met onderscheidend smaakprofiel.

Korenbloem, Deense biologische kaas, een romige blauwader.

Sistermans menu besteld?
Dan maakt onze chef een mooie samenstelling van 3 kazen voor u.

 

Sistermans keuzemenu

Voorgerechten

Carpaccio, kappertjes | pijnboompitjes | rucola | olijfolie | Parmezaan

Niçoise, gegrilde tonijn | ei | asperge | aardappel | gepofte tomaat | haricots verts | kruidendressing

Bloemkool (V), zoetzuur & couscous van bloemkool | gegrilde halloumi | rode ui | gerookte amandel  

 

Tussengerechten

Bouillabaisse, saffraan aardappel | diverse soorten vis  

Eend, linzen | kaantjes | peultjes | bloedsinaasappelsaus

 

Hoofdgerechten

Roodbaars, asperge | spitskoolstamppot | gepofte tomaat | sugarsnaps | antiboise

Kalfs rib-eye, puree met cevenne-ui en knoflook | gebrande prei | BBQ-saus

Risotto (V), van groene groenten | paddenstoelenkroket | Parmezaan | truffelolie  

 

Desserts

Kaas, 3 verschillende kazen & garnituur geselecteerd door onze chef

 Of keuze uit onze zoete desserts

 

 

        Menuprijzen

3 gangen: voorgerecht / hoofdgerecht / dessert                                                        45

4 gangen: voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert                               55

5 gangen: voorgerecht / 2 x tussengerecht / hoofdgerecht / dessert                         62

6 gangen: voorgerecht / 2 x tussengerecht / hoofdgerecht / kaas / dessert               68

 

 

 

Heeft u een allergie? Laat het ons weten!