Restaurant Sistermans
Lunchen of dineren in RoosendaalRestaurant Sistermans is een bekende, elegante klassieker in Roosendaal. De verfijnde en creatieve keuken met een ambitie voor een Bib Gourmand, is een vertrouwd adres voor wie van lekker eten houdt. Schuift u aan bij ‘Sis’? Want onder die koosnaam staan we ook bekend in het Roosendaalse.
Lunch – Diner
Voor à la minute bereide gerechten, goede service en elegante wijnen bent u bij restaurant Sistermans aan het juiste, vertrouwde adres.
Ontdek welke culinaire verrassingen en klassiekers wij voor u in petto hebben. Bekijk hieronder onze menukaarten voor lunch en diner. Ontdek welke mogelijkheden en services wij verder bieden zoals private dining & walking diner
Heeft u een vraag, verzoek of wilt u een offerte op maat? Stuur ons een bericht. We zijn u graag van dienst.
Gesloten
Lunch
Toast of Bempie
Kroketjes van garnalen, kerrie mayonaise | rivierkreeftjes | kappertjes 18
Gemarineerde zalm, avocado crème | asperge | tomaat | kruidendressing 17
Assiètte Zélandaise, diverse koude & warme gerechten van vis 25
Lamsham, paprika | gegrilde asperge | rozijnen | abrikozen | hazelnoot | crème fraiche 19
Steak tartaar, augurk | sjalot | kappertjes | mosterd | ei dooier | peterselie | brioche 19
Boerenomelet, diverse groenten | aardappel | ham 16
B.L.T. truffel ei, truffelmayonaise | parmezaanse kaas | tomaat | bacon 18
Uitsmijter, beleg naar keuze | kaas | ham | spek 16
Salades
Carpaccio, truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | kappertjes 20
Nicoise, gegrilde tonijn | ei | asperge | aardappel | gepofte tomaat | haricot verts 20
Bloemkool, couscous & zoet zure van bloemkool | rode ui | gerookte amandel 18
Geroosterde groenten (V), geitenkaas | noten 18
Diner
Voorgerechten
Niçoise, gegrilde tonijn | ei | aardappel | gepofte tomaat | haricots verts | kruidendressing 18
Gebakken Gamba, tartaar van gamba | avocado crème | mango | chorizo-olie 20
Steak tartaar, augurk | sjalot | kappertjes | mosterd | eidooier | peterselie | brioche 18
Carpaccio, kappertjes | pijnboompitjes | rucola | olijfolie | Parmezaan 18
Lamsham, bulgur | rozijnen | abrikozen | hazelnoot | peterselie | crème fraîche 19
Bloemkool (V), zoetzuur & couscous van bloemkool | gegrilde halloumi | rode ui | gerookte amandel 17
Soepen
Doperwtensoep, courgette parels | bosui 11
Aspergesoep, asperge | ham | ei | peterselie 11
Bij alle voorgerechten & soepen serveren wij standaard brood.
Zonder voorgerecht, ook los verkrijgbaar à 7.50.
Hoofdgerechten
Scholfilet, broccoli puree | wortel | bimi | bloemkool | venkelsalade | saffraansaus 29
Roodbaars, spitskoolstamppot | gepofte tomaat | sugarsnaps | antiboise 27
Kalfs rib-eye, puree met cevenne-ui en knoflook | gebrande prei | BBQ-saus 28
Lamsfilet en lamsnek, maftoul baladi met munt | doperwten crème | bospeen | lamsjus 31
Risotto (V), van groene groenten | paddenstoelenkroket | Parmezaan | truffelolie 26
‘Heeft u een allergie? Meld het ons!’
Nagerechten
Desserts
Tartelette, Granny Smith | lemon curd | lavendel | rabarber | basilicum ijs 12
Romanoff, aardbeien | slagroom | meringue | pistache 12
Gourmandises, selectie van verfijnde zoete lekkernijen door onze chef pâtissier 16
in het Sistermans-keuze menu supplement 4.00
Kaas
per kaasje / per cheese 3.50
Le Cabrissac, gemaakt van pure, volle geitenmelk, verrijkt met een vleugje room.
Wensleydale cranberry, jonge koemelk kaas uit Yorkshite met cranberries.
Keiems bloempje, een romig kaas met fijne kruiden en een knoflooksmaak.
Fontina D’Aosta, Noord-Italiaanse bergkaas van volle rauwe koemelk.
Manchego zwarte knoflook, gerijpte harde schapenkaas met zwarte knoflook.
Reypenaer, traditioneel gerijpte Nederlandse kaas met onderscheidend smaakprofiel.
Korenbloem, Deense biologische kaas, een romige blauwader.
Sistermans menu besteld?
Dan maakt onze chef een mooie samenstelling van 3 kazen voor u.
Sistermans keuzemenu
Voorgerechten
Carpaccio, kappertjes | pijnboompitjes | rucola | olijfolie | Parmezaan
Niçoise, gegrilde tonijn | ei | asperge | aardappel | gepofte tomaat | haricots verts | kruidendressing
Bloemkool (V), zoetzuur & couscous van bloemkool | gegrilde halloumi | rode ui | gerookte amandel
Tussengerechten
Bouillabaisse, saffraan aardappel | diverse soorten vis
Eend, linzen | kaantjes | peultjes | bloedsinaasappelsaus
Hoofdgerechten
Roodbaars, asperge | spitskoolstamppot | gepofte tomaat | sugarsnaps | antiboise
Kalfs rib-eye, puree met cevenne-ui en knoflook | gebrande prei | BBQ-saus
Risotto (V), van groene groenten | paddenstoelenkroket | Parmezaan | truffelolie
Desserts
Kaas, 3 verschillende kazen & garnituur geselecteerd door onze chef
Of keuze uit onze zoete desserts
Menuprijzen
3 gangen: voorgerecht / hoofdgerecht / dessert 45
4 gangen: voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert 55
5 gangen: voorgerecht / 2 x tussengerecht / hoofdgerecht / dessert 62
6 gangen: voorgerecht / 2 x tussengerecht / hoofdgerecht / kaas / dessert 68
Heeft u een allergie? Laat het ons weten!