Make-your-own-dinner!!

Thuis genieten van een culinair 4 gangen Sistermans menu?
In de box vind u alle producten om de gerechten thuis “af te maken”

Via het receptenboekje scant u de QR-code en komt u uit bij een filmpje van onze chef Daan die een korte uitleg geeft over het bereiden  van het gerecht en het opmaken van het bord.

Besteld u de bijpassende wijnen bij? Scan de QR-code en sommelier Rick legt u van alles uit over de wijnen.

De Sistermansbox voor 13, 14, 15, 20, 21 en 22 november bevat:
- Gemarineerde zalm met gamba, mousse van rivierkreeft, zoetzure groenten, brioche en kaviaardressing
- Velouté van peterseliewortel met appel en paling
- Langzaam gegaard rund met eendenlever, peultjes, oesterzwammen, truffelpuree en Madeirajus
- Chocoladedessert met mousse, crumble, meringue, cremeux en coulis van passievrucht

De Sistermansbox voor 27, 28, 29 november en 4, 5 en 6 december bevat:
- Tataki van tonijn met salade van krab, bloemkoolmousse, zoetzure wortel en dressing van zwarte knoflook
- Pompoensoep met huisgerookte zalm
- Kalf & Gamba, langzaam gegaarde kalfsnek & gebakken gamba, spinaziepuree, snijbonen en kreeftenjus
- Stracciatellamousse met stoofpeertjes, koffie crumble en cremeux van Frangelico

Te bestellen voor vrijdagen, zaterdagen en zondagen via sistermans@hotelcentral.nl, 0165-535657 of via de onderstaande take-away knop.