Pasen 2019

 

Op 1ste & 2e Paasdag (21 en 22 april) serveren wij een 3 of 4 gangen keuze menu

Reserveren kan via 0165 535657

 

 

Keuze menu

 

Voorgerechten

Gravad lax, gemarineerde zalm | tartaar van coquille | limoen vinaigrette | Granny Smith

Lam, op de Green Egg gegaarde lamsham | zwezerik bitterbal | groene asperge | kwartelei | mosterd

Tomaat & Mozzarella, salade van tomaat | mozzarella | dragon olie | basilicum | tomaten bouillon

 

Soepen

Asperge cappuccino, schuim van kervel | gedroogde ham

Geroosterde paprika soep, pittige scampi | gele paprika olie

 

Hoofdgerechten

Heilbot & Gamba, gele wortel | chips van biet | basilicum saus

Lamsrack & Lamshaas, roerbak asperges | maiscrème | Béarnaise saus

Spinazie polenta, kaasbuidel | gegrilde groenten | mierikswortelsaus

 

Nagerecht

Paasdessert, diverse zoete lekkernijen

 

 

3 gangen: voorgerecht | hoofdgerecht | nagerecht        40

4 gangen: voorgerecht | soep | hoofdgerecht | nagerecht     45