Voorgerechten

  1. 14,00

    ceviche van zeebaars | diverse bereidingen van komkommer | avocado | Japanse radijs   

  2. 14,00

    rouleau | wasabi | komkommer | kroepoek van gamba | rettich

  3. 15,00

    diverse bereidingen van bloemkool | hazelnoot | crème van ui en zwarte knoflook   

  4. 13,00

    rundercarpaccio | olijfolie | kappertjes | Parmezaanse kaas

  5. 13,00

    rillette van eend | eendenborst | biet | zoethout | quinoa

  6. 14,00

    steak tartaar | piccalilli | schuim van aardpeer | kwartel ei

  7. 12,00

    knoflook | paprika | papadum | bundelzwam | harissa

  8. 12,00

    honing | wortel & pompoen | geroosterde noten

  9. 7,00

    gember | appel | chorizo

  10. 7,00

    kalf pastrami | paprika

  11. 7,00

    blauwschimmelkaas | walnoten (vegetarisch)

  12. 9,00

    kreeftenschuim | rivierkreeft