Menu's

  1. Sistermans

    keuze menu

    Voorgerechten

    Zalm, gemarineerde zalm met wodka | mandarijnen gel | Amsterdamse ui

    Rundercarpaccio, traditionele rundercarpaccio | olijfolie | kappertjes | Parmezaanse kaas

    Wild zwijn, langzaam gegaarde wang | gebakken filet | coppa ham | pompoen crème | vossenbessen | mango

    Kroket van bospaddenstoelen (vegetarisch), gemarineerde wortel | sinaasappel olie | truffel

     

    Tussengerechten

    Bouillabaisse, gevulde vissoep | saffraan aardappel | croutons | rouille

    Duif, gebakken borst & gekonfijte poot | gekarameliseerde appel | zuurkool | bloedworst | Banyuls saus

    Pompoen risotto (vegetarisch), Parmezaanse kaas | pompoenpitten | courgette | kastanjechampignons

     

    Hoofdgerechten

    Zeewolf, gebakken zeewolf | scheermes | venkel | broccoli crème | saus van Pernod & groene peper

    Flat Iron Steak, gebakken Australisch grain-fed rund | roerbak groenten | teriyaki saus

    Hert, gebakken filet | stoofpotje van hert | rode kool | spruiten crème | donkere Callebaut chocolade saus

    Geroosterde groenten (vegetarisch), buideltje met geitenkaas & groenten | tomaat basilicum saus   

     

    Desserts

    Keuze uit de dessertkaart of koffie / thee met bonbons


     Menuprijzen


    3 gangen: Voorgerecht / Hoofdgerecht / Dessert  37        
    inclusief wijnarrangement 54

    3 gangen: Tussengerecht / Hoofdgerecht / Dessert  39 
    inclusief wijnarrangement  56

    4 gangen: Voorgerecht / tussengerecht / Hoofdgerecht / Dessert  44        
    inclusief wijnarrangement 66

    5 gangen: Voorgerecht / 2 x tussengerecht / Hoofdgerecht /Dessert 51        
    inclusief wijnarrangement 79

    6 gangen  Voorgerecht / 2 x tussengerecht / Hoofdgerecht / Kaas / Dessert 56
    inclusief wijnarrangement  88