Menu's

  1. 24,00

    Soep naar keuze

    “Baas eet vandaag”

    Koffie of thee met bonbons

     

    dit menu serveren wij van maandag t/m donderdag

  2. 37,00

    Sistermans

    keuze menu

    Voorgerechten

    Zalm, “gin tonic” gepekelde zalm | tonic gel | dille-mayonaise | daikon | ingelegde komkommer

    Gedroogde ham & meloen, dun gesneden Serrano ham | bereidingen van meloen | harissa

    Carpaccio, rundercarpaccio | Old Amsterdam kaas | rucola pesto | pijnboompitjes

    Burrata & tomaat (vegetarisch), salade van tomaatjes | burrata | dragonolie | basilicum | tomatenbouillon

     

    Tussengerechten

    Lam, gebakken lamshaas | crème van gerookte aubergine | aangemaakte linzen | jus van rode port

    Heilbot, gepocheerde filet | rijstnoedels | roerbak groenten | Oosterse bouillon

     

    Hoofdgerechten

    Schol, gebakken filet | lardo di collonata | paprika risotto | saus van limoenblad en verse gember

    Kalf, langzaam gegaarde kalfssukade | bitterbal van kalfszwezerik | gepofte zoete aardappel

    Flat iron steak, gebakken Noord-Amerikaans rund | gebakken sjalot | ratatouille | bearnaisesaus

    Vegetarisch, gnocchi | Parmezaanse kaas | schuimige saliesaus | zomergroenten | shiitake 

     

    Desserts

    Keuze uit de dessertkaart of koffie / thee met bonbons


     Menuprijzen


    3 gangen: Voorgerecht / Hoofdgerecht / Dessert  37        
    inclusief wijnarrangement 54

    3 gangen: Tussengerecht / Hoofdgerecht / Dessert  39 
    inclusief wijnarrangement  56

    4 gangen: Voorgerecht / tussengerecht / Hoofdgerecht / Dessert  44        
    inclusief wijnarrangement 66

    5 gangen: Voorgerecht / 2 x tussengerecht / Hoofdgerecht /Dessert 51        
    inclusief wijnarrangement 79

    6 gangen  Voorgerecht / 2 x tussengerecht / Hoofdgerecht / Kaas / Dessert 56
    inclusief wijnarrangement  88