Menu's

  1. 0,00

    Menu “Central”

     

    Oosterse steak tartaar, koolsla | krab | ponzu | gember

     

    Scholfilet, citroen | scampi | paprika | courgette  

    bosui & basilicum

     

    Lamsfilet, knolselderij | cantharellen | artisjok

     

    Flat iron, kalfswang | knolselder gratin | saus van fenegriek

      

    Kaas, diverse kazen van het Kaasatelier met bijpassende garnituren  

     

    Rood fruit, hangop | gember | witte chocolade | bramen ijs

     

     

    Dit menu is alleen per tafel te bestellen

    Heeft u een allergie of dieetwensen dan vernemen wij dit graag

     

     

    Menuprijzen                                               

    4 gangen | buikspek, schelvis, lam, panna cotta                 50

    5 gangen | buikspek, schelvis, eend, lam, panna cotta        59

    6 gangen | buikspek, schelvis, eend, lam, kaas, panna cotta  65        

    ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

    Wijnarrangement | prijs per glas       

     

                                                                                                                                     

  2. 0,00

    Sistermans menu

     

    Voorgerechten

    Pastrami, gepofte aubergine | tartaar van tomaat  rivierkreeftjes | mayonaise van ansjovis   

    Gemarineerde makreel, komkommer | peppadew mayonaise  gefrituurde mosselen | mosselbavarois | verveine

    Tomaat, fondant van tomaat | mousse van Burrata  

    tuille van parmezaan | basilicum mayonaise

     

    Hoofdgerechten

    Heilbot, coppa di parma | snijbonen | bloemkool couscous  

    saus van limoen

    Kalfsentrecote, gegrilde entrecote | seizoens groenten  

    olie van zongedroogde tomaat | kreeften bearnaisesaus  

    Jackfruit, gevulde courgette | stoof van jackfruit | ricotta  polenta | paprika saus 

     

    Desserts

    Aardbeien Romanoff, verse aardbeien | meringue | slagroom

    Meloen, gemarineerde meloen | sorbet | cremeux van citroen  couscous

    Kaas, diverse kazen van het Kaasatelier met bijpassende garnituren

     

    Menuprijs    39

    Wenst u frites & mayonaise bij uw hoofdgerecht, per portie 1 euro

     

    Wijnarrangement | prijs per glas        6