Menu's

  1. 24,00

    Soep naar keuze

    “Baas eet vandaag”

    Koffie of thee met bonbons

     

    dit menu serveren wij van maandag t/m donderdag

  2. 37,00

    Sistermans

    keuze menu

    Voorgerechten

    Gravad lax, gemarineerde zalm | hangop van tonkaboon | pompoen | gel van bergamot

    Kalf & Makreel, kalfspastrami | gerookte makreel | dukkah | kropsla

    Wildpaté, “aarde” van hazelnoot | cêpes-knolselderij crème | compote van rode ui

    Vegetarische tartaar, tartaar van rode biet | gepickelde groenten | brioche | piccalilly | zilver ui  

     

    Tussengerechten

    Heilbot, gepocheerde filet | dashi bouillon | noodles | shiso in tempura  

    Hazenpeper, kruidkoek | peterseliewortel | crème van pastinaak & witte chocolade

     

    Hoofdgerechten

    Schol, gebakken filet | stoof van beluga linzen en chorizo | kreeftenjus

    Flat iron steak, gebakken Australisch grain-fed rund | geroerbakte seizoen-groenten | teriyaki saus

    Hert, rugfilet | bitterbal van herten-rendang | langzaam gegaarde sukade | wild jus  

    (ook verkrijgbaar met alléén rugfilet,  à €5.00 Supplement)

    Vegetarisch, risotto van paddenstoelen | Parmezaanse kaas | rucola

     

    Desserts

    Keuze uit de dessertkaart of koffie / thee met bonbons


     Menuprijzen


    3 gangen: Voorgerecht / Hoofdgerecht / Dessert  37        
    inclusief wijnarrangement 54

    3 gangen: Tussengerecht / Hoofdgerecht / Dessert  39 
    inclusief wijnarrangement  56

    4 gangen: Voorgerecht / tussengerecht / Hoofdgerecht / Dessert  44        
    inclusief wijnarrangement 66

    5 gangen: Voorgerecht / 2 x tussengerecht / Hoofdgerecht /Dessert 51        
    inclusief wijnarrangement 79

    6 gangen  Voorgerecht / 2 x tussengerecht / Hoofdgerecht / Kaas / Dessert 56
    inclusief wijnarrangement  88