Hoofdgerechten

  1. 20,00

    gebakken filet | stoof van belugalinzen & chorizo | kreeftenjus

  2. 26,00

    lijn gevangen, op de huid gebakken filet | aardpeer | vermouth beurre blanc  

  3. 21,00

    gepocheerde filet | dashi bouillon | noodles | shiso in tempura

  4. 32,00

    gebakken ossenhaas & eendenlever | brioche | Madeira saus

  5. 23,00

    gebakken Australisch grain-fed rund  | geroerbakte seizoen-groenten | teriyaki saus

  6. 23,00

    rouleau & gekonfijt pootje van fazant | crème van dadel | cèpes jus | zuurkool

  7. 20,00

    kruidkoek | peterseliewortel | crème van pastinaak & witte chocolade

  8. 29,00

    rugfilet | pompoencrème | spitskool | wild jus met cranberries                   

  9. 20,00

    risotto van paddenstoelen | Parmezaanse kaas | rucola