Hoofdgerechten

  1. 30,00

    gevulde tong met scampi | ratatouille | Hollandaisesaus

  2. 24,00

    gegrilde tonijn | Oosterse roerbak groenten | gefrituurde noedels | sesam | teriyaki saus

  3. 25,00

    met appelstroop gelakte snoekbaars | spinazie | bleekselderij | witte wijn kerriesaus

  4. 24,00

    gebakken rundersteak | roerbak groenten | pompoencrème | kruidenboter


  5. 24,00

      gemarineerde eendenborst met 5 spices | groenten brunoise | little gem | sinaasappelsaus

  6. 24,00

    gebakken filet | stoofpotje van hert | rode kool | spruitencrème | donkere Callebaut chocoladesaus 

  7. 20,00

    gebakken linzenburger | uiencompote | bereidingen van pompoen   

  8. 20,00

    bospaddenstoelen risotto | rucola | Parmezaan | bundelzwammen