Hoofdgerechten

  1. 21,00

    gevulde zalm met farce van scampi’s | stamppotje van rucola | gerookte knoflook saus

  2. 23,00

    gebakken filet van schelvis | scheermes | venkel | saus van Pernod & groene peper

  3. 23,00

    rijk gevulde vissoep | saffraan aardappel | croutons | rouille   

  4. 24,00

    gebakken Australisch grain-fed rund | roerbak groenten | teriyaki saus

  5. 32,00

    gebakken ossenhaas & eendenlever | ratatouille | Madeira saus   

  6. 24,00

    gebakken filet | stoofpotje van hert | rode kool | spruiten crème | saus van donkere Callebaut chocolade   

  7. 24,00

    rouleau van fazant met zuurkool, spekjes & pruimen | stamppot van spitskool | port saus

  8. 23,00

    gebakken wild zwijn | schorseneren | knolselderij crème | mosterdsaus

  9. 20,00

    buideltje met geitenkaas & groenten | tomaat basilicum saus   

  10. 20,00

    Parmezaanse kaas | pompoenpitten | courgette | kastanjechampignons