Hoofdgerechten

  1. 26,00

    in z’n geheel gebakken zalmforel | groenten julienne | vongole | citroen kruiden jus

  2. 24,00

    roodbaarsfilet | zwarte pasta | Hollandse garnalen | saffraan saus

  3. 24,00

    gebakken kabeljauwfilet | mousseline van rivierkreeftjes | limoncello saus   

  4. 25,00

    gebakken lamsfilet met kruidenkorstje | rucola stamppot | port-rozemarijn saus

  5. 24,00

     gebakken ossenhaas & gamba’s | zoete aardappelgratin | pastinaak-truffelcrème | kreeften saus 

  6. 23,00

    gebakken lendebiefstuk | voorjaars groenten | aardappel gratin | barbecue saus

  7. 20,00

    parelcouscous | puntpaprika | courgette | vijgen crème | gemarineerde feta

  8. 20,00

    pompoen | bundelzwammen | groene asperge | rucola | saus van zongedroogde tomaten